Uuden jäsenen esittely: Ruthon Services Oy

Ruthon Services Oy on saarijärveläinen ympäristö- ja kierrätyspalveluita tuottava yritys, jonka ydinliiketoimintoja ovat kierrätysmateriaalien käsittelypalvelut sekä ympäristöjohtamisen palvelut.

08

Ruthon Services Oy tuottaa omana palvelutuotantona kierrätysmateriaalien ja maa-ainesten käsittelypalvelua ja vastaa asiakastarpeiden mukaisesti työmaiden johtamisesta. Yritys hyödyntää palveluiden tuottamisessa myös paikallisia yhteistyökumppaneita. Laaja yhteistyöverkosto mahdollistaa logistiikka- ja urakointipalvelujen tarjoamisen koko Suomen alueella.

Kokonaispalveluratkaisu räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan, se hyödyttää niin sivuvirtojen tuottajia kuin kierrätysvalmisteiden loppukäyttäjiä. Ruthon Services Oy:lla on pitkä kokemus haastavien jäte- ja sivuvirtojen käsittelystä, materiaalienhallinnasta, tutkimus- ja kehitystoiminnasta sekä kattava kotimainen yhteistyöverkosto. Nämä kaikki yhdessä mahdollistavat asiakkaalle aidosti arvoa tuottavat ratkaisut.

Ruthon Services Oy:n asiakkaita ovat muun muassa metsäteollisuus, lannoitealan toimijat, maanrakennusalan toimijat, kunnalliset toimijat sekä maatilat ympäri Suomen.

 

Lannan käsittely- ja välityspalvelu hyödyttää sekä tiloja että jatkojalostajia

Yritys on viime aikoina lisännyt resurssejaan lannan käsittely- ja välityspalveluiden kehittämiseen. Ruthon Services Oy tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja lannan ravinnekierron tehostamiseksi. Yritys yhdistää tilat ja jatkojalostajat uudella tavalla vastaten raaka-ainehankinnan kokonaishallinnasta.

”Haluamme osaltamme olla ratkaisemassa toimialalla pitkään tunnistettua haastetta, jossa erityisesti rannikkoseutujen lantakeskittymistä voidaan ohjata fosforipitoista lantafraktiota hyödynnettäväksi korkeamman jalostusasteen lopputuotteissa sekä biokaasuprosessin raaka-aineena”, kertoo yrityksen palvelumyynnistä vastaava Heikki Ala-Mäyry.

 

Laatu- ja ympäristöjohtamisen asiantuntijapalvelut

Ruthon Services Oy tarjoaa laatu- ja ympäristöjohtamisen asiantuntijapalvelua kierrätysravinnetuotannon toimijoiden tueksi. Asiantuntijapalvelua tuotetaan tarpeen mukaan projektiluonteisesti tai jatkuvana palveluna (kustannustehokkaat ulkoistetut tukitoiminnot). Palvelutuotanto sisältää muun muassa laatu- ja ympäristöjärjestelmien luontia, kehittämistä ja ylläpitoa, auditointipalvelua sekä ympäristölupaprosessien ja viranomaisyhteistyön kokonaishallintaa.

”Asiantuntijapalvelutuotantomme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden tehostaa toimintaansa ja luo pienemmillekin toimijoille mahdollisuuden hallita kierrätysmateriaalien tuotantoa standardien mukaisien johtamismallien mukaan”, Heikki jatkaa.

Ruthon Services Oy:llä on oma ympäristöjärjestelmä, johon on kirjattu yrityksen ympäristöpolitiikka. Yritys huomioi ympäristönäkökohdat kaikessa toiminnassaan.

Ruthon Services oy:n palvelulupaus on luotettavasti, laadukkaasti ja ammattitaidolla palvellen.

Ruthon Services Oy on osa Ruthon Groupia.

 

Lue lisää palveluistamme ja tutustu referensseihin kotisivuilla: ruthonservices.fi tai ota yhteyttä:

 

Heikki Ala-Mäyry
Myyntipäällikkö, asiakasvastaava

heikki.ala-mayry@ruthonservices.fi

+358 45 135 3745

Scroll to Top