Tavataan KoneAgriassa Tampereella 12.-14.10.!

Suomen Biokierto ja Biokaasu ry on mukana KoneAgriassa! Tule moikkaamaan meitä osastollemme D534 ja keskustelemaan ravinteiden kierrätyksestä sekä biokaasusta.

KoneAgria-lavalla otetaan jokaisena teemapäivänä esille vastuullisuus, uudet innovaatiot ja näkökulmat, jotka auttavat viljelijöitä saamaan uusinta tietoa ja näkökulmia yrityksensä johtamiseen, kehittämiseen ja toiminnan tehostamiseen. Messujen ohjelmasta löytyy useita mielenkiintoisia paneelikeskusteluita:

Lauantaina 14.10.

11:30-12:30 Energiamurros maaseudun mahdollisuutena; puhujina Veli-Pekka Reskola, MMM; Juha Nousiainen, Valio; Maarit Kari, ProAgria; Anna-Virolainen-Hynnä, SBB ry; Eemeli Lunna, Koneviesti

12:30-13:00 Kierrätysravinteet ja jätevesilietteet – tulevaisuus ja turvallisuus; puhujina Juhani Viljakainen, Gasum; Nelli Pitkänen, SBB ry; Sari Peltonen, ProAgria; Sampo Järnefelt, Soilfood

 

Nähdään KoneAgriassa!

Suomen Biokierto ja Biokaasu ry, SBB, on ravinteiden kierrätyksestä ja biokaasun edistämisestä kiinnostuneiden yritysten ja yhteisöjen vuonna 2019 perustama valtakunnallinen yhdistys. Alan yritysten valmistamia tuotteita ovat biokaasu liikennekäyttöön ja energiantuotantoon, orgaaniset lannoitevalmisteet, kasvualustat sekä kierrätyskemikaalit.

Scroll to Top