Kutsu: Biotalouspäivät 20.-21.9.2023 

Millä saavutetaan 4 TWh:n biokaasun tuotanto? Mihin suuntaan toimintaympäristö on kehittymässä? Mitä uusia biokiertoratkaisuja on keksitty? Mikä on tuontibiokaasun rooli? Mitä uusia kierrätyslannoitevalmisteita on tulossa markkinoille?

Näihin kysymyksiin antaa vastaukset kovatasoinen puhujajoukko. Tule kuulemaan ajankohtaiset asiat sekä keskustelemaan muiden asiantuntijoiden kanssa Lappeenrantaan 20.-21.9.2023. Osallistuminen seminaariin on mahdollista myös verkon kautta.  

Katso ohjelma ja ilmoittaudu nyt! 

Ensimmäisenä seminaaripäivänä keskitytään biokiertoon laajasti ja päivä huipentuu yhteisiin illallisiin. Toinen päivä on varattu biokaasuasioille. Iltapäivällä on mahdollista päästä tutustumaan Lappeenrannan kiertotalouskeskittymään, jossa sijaitsevat muun muassa Etelä-Karjalan Jätehuolto Oy:n ja Kekkilä Oy:n toiminnot.

Biotalouspäivät-seminaari on Suomen Biokierto ja Biokaasu ry:n vuosittain järjestämä tapahtuma, joka on suunnattu ravinnekierrosta ja biokaasusta kiinnostuneille asiantuntijoille. Biotalouspäivillä pureudutaan biokaasun ja ravinnekierrätykseen toimintaympäristön tarjoamiin mahdollisuuksiin ja haasteisiin. Seminaari tarjoaa hyvän mahdollisuuden päivittää tietoa aihealueeseen liittyen sekä verkostoitua alan toimijoiden kanssa. Tapahtuma järjestetään jo 15. kerran! Tapahtumasta on muodostunut biokaasun ja ravinteiden kierrätyksen valtakunnallinen vuosittain järjestettävä päätapahtuma. Biotalouspäivät järjestetään hybridi-tapahtumana, jolloin tarjolla on useita eri osallistumismahdollisuuksia.

Lisätietoa ja ilmoittaumiset

Tapahtumasivusto: https://biokierto.fi/tapahtuma/biotalouspaivat-20-21-9-2023/

Lisätietoa tapahtumasta antaa Suomen Biokierto ja Biokaasu ry:n toiminnanjohtaja Anna Virolainen-Hynnä anna.virolainen-hynna@biokierto.fi, puh. 0400 – 987 805.

Scroll to Top