CiNURGi-kilpailu: Ravinteiden kierrätyksen parhaimmat ja innovatiivisimmat ratkaisut

 

CiNURGI-hanke etsii parhaimpia ja innovatiivisimpia ratkaisuja ravinteiden kierrätykseen Suomessa. Ratkaisuja voivat olla esimerkiksi kierrätyslannoitevalmisteet tai erilaiset liiketoimintamallit. Kilpailu on kaikille avoin. Ja parhaimmat ratkaisut tulevat saamaan kansainvälistä näkyvyyttä CiNURGi:n kanavien kautta.

Parhaimmat ratkaisut osallistuvat myös suoraan myös Itämeren alueen “Paras ravinteiden kierrätyksen ratkaisu” -kilpailuun. Tämän kilpailun tavoitteena on lisätä hyvien kierrätysratkaisuiden tunnettuutta sidosryhmille päin. Ja parhaimmat ratkaisut tullaan esittelemään hankkeen lopussa pidettävässä Euroopan laajuisessa tapahtumassa.

 

Kilpailuun voi osallistua 31.8.2024 mennessä:

 

Suoraan täyttämällä lyhyen lomakkeen: https://forms.gle/nR3cgQpCq6uSTeB5A

 

Tai

Ottamalla yhteyttä:

Niina Välinen, Suomen Biokierto & Biokaasu ry

Niina.valinen@biokierto.fi

Puh. 044 777 3621

 

Lisätietoja kilpailusta:

 

Suomesta CiNURGi-hankkeessa on mukana mm. Luke, Centrum Balticum sekä Suomen Biokierto & Biokaasu ry. Hankepartnereita on Tanskasta, Virosta, Suomesta, Saksasta, Puolasta, Latviasta, Liettuasta ja Ruotsista eli Itämeren rantavaltiot on hyvin edustettuna. Hankkeen rahoittajana on Euroopan Unionin Interreg Baltic Sea Region-rahoitusohjelma. Hankkeen kesto: 11/2023-10/2026.

 

Scroll to Top