Biotalouspäivät 2022 ohjelma on julkaistu: merkitse ajankohta jo kalenteriisi

Valtakunnalliset Biotalouspäivät järjestetään tänä vuonna 20.-21.9.2022 Oulussa sekä virtuaalisesti.  Tapahtuma järjestetään jo 14. kerran! Tapahtumasta on muodostunut biokaasun ja ravinteiden kierrätyksen valtakunnallinen vuosittain järjestettävä päätapahtuma.

Ensimmäisenä päivänä 20.9. keskitytään yleisiin biokierron asioihin, ja 21.9. fokus on enemmän biokaasussa ja päivän päätteeksi lähdemme tutustumaan paikallisiin biokiertoratkaisuihin.

Biotalouspäivät on Suomen Biokierto ja Biokaasu ry:n vuosittain järjestämä tapahtuma, joka on suunnattu ravinnekierrosta ja biokaasusta kiinnostuneille asiantuntijoille. Biotalouspäivillä pureudutaan biokaasun ja ravinnekierrätykseen toimintaympäristön tarjoamiin mahdollisuuksiin ja haasteisiin. Seminaari tarjoaa hyvän mahdollisuuden päivittää tietoa aihealueeseen liittyen sekä verkostoitua alan toimijoiden kanssa.

Biotalouspäivien ohjelma ja tapahtumatiedot löytyvät täältä. Ilmoittautuminen avautuu lähiaikoina.  

Lisätietoa tapahtumasta saa Suomen Biokierto ja Biokaasu ry:n toiminnanjohtaja Anna Virolainen-Hynnä anna.virolainen-hynna@biokierto.fi, puh. 0400 – 987 805.

Scroll to Top