Biotalouspäivät 2022 – ilmoittaudu nyt!

Miten saavutetaan 4 TWh:n biokaasun tuotanto? Miten ravinteiden kierrätystä voidaan edistää? Mihin suuntaan lainsäädäntö on kehittymässä? Mitä uusia biokiertoratkaisuja on keksitty?Näihin kysymyksiin antaa vastaukset kovatasoinen puhujajoukko. Tule kuulemaan ajankohtaiset asiat sekä keskustelemaan muiden asiantuntijoiden kanssa Ouluun ja virtuaalisesti 20-21.9.2022. Osallistuminen seminaariin on mahdollista myös verkon kautta.  

 

Katso ohjelma ja ilmoittaudu! –> linkki

Ensimmäisenä seminaaripäivänä keskitytään biokiertoon laajasti ja päivä huipentuu yhteisiin illallisiin. Toinen päivä on varattu biokaasuasioille. Iltapäivällä on mahdollista päästä tutustumaan Ruskon kiertotalouskeskittymään, jossa sijaitsevat muun muassa Kiertokaaren kiertotaloustoiminnot ja Gasumin biokaasulaitos. Vierailupaikalle mennään linja-autolla.

Biotalouspäivät on Suomen Biokierto ja Biokaasu ry:n vuosittain järjestämä tapahtuma, joka on suunnattu ravinnekierrosta ja biokaasusta kiinnostuneille asiantuntijoille. Biotalouspäivillä pureudutaan biokaasun ja ravinnekierrätykseen toimintaympäristön tarjoamiin mahdollisuuksiin ja haasteisiin. Seminaari tarjoaa hyvän mahdollisuuden päivittää tietoa aihealueeseen liittyen sekä verkostoitua alan toimijoiden kanssa. Tapahtuma järjestetään jo 14. kerran! Tapahtumasta on muodostunut biokaasun ja ravinteiden kierrätyksen valtakunnallinen vuosittain järjestettävä päätapahtuma.

 

Vastuullinen tapahtuma

Noudatamme tapahtuman järjestelyissä ajan tasalla olevia viranomaisohjeistuksia. Tampere-talo tapahtumakumppanina varmistaa järjestelyiden toimivuuden ja ajantasaisuuden. Biotalouspäivät järjestetään hybridi-tapahtumana, jolloin tarjolla on useita eri osallistumismahdollisuuksia. Jos fyysisen tapahtuman järjestäminen Tampere-talossa ei ole mahdollista, niin tilaisuus järjestetään kokonaisuudessaan online-tilaisuutena ja osallistuja voi vaihtaa Tampere-talon osallistumisen online-osallistumiseksi joustavasti.

Lisätietoa

Lisätietoa tapahtumasta saa Suomen Biokierto ja Biokaasu ry:n toiminnanjohtaja Anna Virolainen-Hynnä anna.virolainen-hynna@biokierto.fi, puh. 0400 – 987 805.

 

Scroll to Top