Helsingin seudun ilmastoseminaari 2022

HSY järjestää Helsingin seudun ilmastoseminaarin jo 14. kerran. Ilmastoseminaari on koonnut vuosittain satoja osallistujia ajankohtaisten ilmastoaiheiden äärelle ja samalla tapaamaan muita aiheesta kiinnostuneita.

Tällä kertaa järjestämme tapahtuman hybriditapahtumana: voit osallistua tapahtumaan Pikku-Finlandiassa Töölönlahdella tai verkossa striimattuun tapahtumaan.

Pikku-Finlandia on upouusi ja uniikki puurakenteinen tapahtumakeskus. Arkkitehtuuriltaan ainutlaatuisessa rakennuksessa korostuvat luonto, valo, ekologiset ja kierrätettävät materiaalit. Paikan päälle seminaariin mahtuu 230 osallistujaa.

Seminaarin teemana on tällä kertaa yhteistyö ja ilmastoteot. Keynote-puhujana on tulevaisuudentutkija Markku Wilenius, joka johdattelee meidät tulevaisuuden mahdollisuuksiin muuttuvassa yhteiskunnassa, ilmastossa ja kaupungeissa. Kuulemme pääkaupunkiseudun kaupunkien ilmastoteoista ja yhteistyön esimerkeistä. Kerromme myös HSY:n ajankohtaisista ja vaikuttavista ilmastotoimenpiteistä. Tapahtuman päätteeksi otamme erilaista näkökulmaa yhteistyöhön, kun jazzmuusikko Jukka Perko vie meidät vuorovaikutusta havainnollistavalle musiikkimatkalle.

Seminaariohjelman päätyttyä jatkamme verkostoitumistilaisuudella klo 18 saakka. Tilaisuudessa on vapaata keskustelua, tarjoilua ja Jukka Perkon musiikkia. Verkostoitumistilaisuutta ei striimata.

Tutustu seminaarin koko ohjelmaan: www.hsy.fi/ilmastoseminaari 

Ilmoittautuminen: Linkki ilmoittautumislomakkeeseen

Tapahtuma-aika

24.5.2022

13:00-16.00

Tapahtumapaikka

Pikku-Finlandia & online

Scroll to Top