Energiaviraston webinaari jakeluvelvoitelain, biopolttoöljyn jakeluvelvoitelain, khk-lain ja kestävyyslain mukaisesta raportoinnista 9.3.2022

Energiavirasto järjestää webinaarin jakeluvelvoitelain (446/2007), biopolttoöljyn jakeluvelvoitelain (418/2019), khk-lain (170/2018) ja kestävyyslain (393/2013) mukaisesta raportoinnista. Webinaari järjestetään Microsoft Teamsilla keskiviikkona 9.3.2022 klo 13–15.

Webinaarissa käsitellään yleisesti jakeluvelvoitelain, biopolttoöljyn jakeluvelvoitelain, khk-lain ja kestävyyslain yhdistettyä raportointia ja raportoitavien tietojen julkaisua sekä valvontaa. Webinaarissa käydään myös läpi yksityiskohtaisemmin raportointipohjia esimerkkien kautta. Tarkempi kutsu ohjelmineen lähetetään ilmoittautuneille lähempänä webinaarin ajankohtaa.

Webinaari on suunnattu pääasiassa jakeluvelvoitelain, biopolttoöljyn jakeluvelvoitelain, khk-lain ja kestävyyslain soveltamisalaan kuuluville toimijoille, jotka raportoivat kyseisten lakien mukaisia tietoja Energiavirastolle.

Ilmoittautuminen tapahtuu täyttämällä yhteystiedot Microsoft Forms-lomakkeelle. Webinaariin voi ilmoittautua tiistaihin 8.3.2022 klo 12 asti.

Toiveita webinaarin sisältöön (esim. raportointipohjien esimerkkeihin liittyen) voi laittaa sähköpostitse osoitteeseen kestavyyskriteerit@energiavirasto.fi  25.2.2022 asti. Energiavirasto on päivittänyt hieman (ei suuria muutoksia) myös biopolttoaineiden ja bionesteiden kestävyyskriteeriselvitys -pohjaa, jolla raportoidaan pelkästään kestävyyslain edellyttämät tiedot. Mikäli haluat, että myös kyseistä raportointipohjaa käydään webinaarissa läpi, voi tästä laittaa toiveita.

Päivitetyt/julkaistut raportointipohjat ja -ohjeet löytyvät:

Jakeluvelvoite ja biopolttoöljyn jakeluvelvoite

Khk-laki

Tapahtuma-aika

9.3.2022

13:00-15:00

Tapahtumapaikka

Virtuaalinen

Scroll to Top