Biowaste as a resource, webinaari

Biowaste as a resource –tilaisuuden tavoitteena on tunnistaa biojätteen keräystä, käsittelyä ja hyödyntämistä koskevia yhteisiä haasteita ja mahdollisuuksia Suomessa, Virossa ja Liettuassa. Järjestämme tilaisuuden etäyhteydellä Teamsin välityksellä.

Tilaisuus on osa FinBaltRecycling-hanketta, jonka on rahoittanut Suomen ulkoministeriö. Hankkeen tavoitteena on edistää ravinnekierrätystä ja kiertotaloutta Itämeren alueella sekä lisätä biojätteen keräystä ja käsittelyä EU-tavoitteiden mukaisesti.

Tilaisuuden ensimmäisessä osassa kuulet, miten biojätteen keräys ja kierrätys toimivat tällä hetkellä Suomessa, Virossa ja Liettuassa, sekä esittelyn biojätteen hyödyntämistä ja ravinnekierrätystä edistävästä FinBaltRecycling-hankkeesta.

Tilaisuuden toisessa osiossa pääset keskustelemaan työpajassa, miten suomalaisella osaamisella voitaisiin edistää biojätteen hyödyntämistä. Teemoina ovat biojätteeseen liittyvä liiketoiminta, ravinnekierrätys, biojätteen erilliskeräys ja käsittely ja kotitalouksien tietoisuuden lisääminen biojätteen lajittelusta.

Huomioithan, että tilaisuuden ensimmäinen osa on englanniksi ja toinen osa suomeksi.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Tapahtuma-aika

3.11.2022

13:00–16 :00

Tapahtumapaikka

Virtuaalinen

Scroll to Top